5 + 1 újpesti gól az idei szezonból

Néha csak ül otthon a kanapén hokimezben és szomorúan bámul maga elé? Időnként felriad álmából és hangos HAAAAAJRÁ LILÁK felkiáltásba kezd? Ha meglát egy zebrát a National Geographic-on, már egyből a „hát mit fújtál, te?!” szófordulat jön a szájára? Ezek bizony a közepes súlyosságú jégkorong elvonási tünetek lehetnek, amit érdemes komolyan venni! Mi ezen a magunk módján próbálunk segíteni: időről időre itt az oldalon szubjektív visszaemlékezések jelennek meg csapatunkkal kapcsolatban, ezzel is segítve, hogy gyorsabban teljen az idő ebben a hoki-ínséges időben. Elsőként nézzük a legszebb UTE gólokat a 2019/20-as szezonból, persze szigorúan csak szubjektíven!

Vincze Péter 2020.01.08. UTE-FTC (2-1)

Mivel is kezdhetnénk egy ilyen listát, mint egy, a zöldeknek ütött varázslatos góllal? Vincze Peti keze úgy sült el ezen a januári meccsen, hogy az ellenfél teljes védelme csak asszisztálni tudott ehhez a gyönyörű gólhoz. És persze ne feledjük, a meccs vége győzelem lett, a frissen érkezett Rafaj találatával.

Reed 2020.02.27. UTE-DAB (5-2)

Ezt a gólt még az NHL-ben is hetekig ismételnék – ámuldoztunk a szurkolói csoportban a mérkőzés után ezt a gólt látva. És valóban! Több szót kár is fecsérelni itt, ennek a gólnak egyértelműen helye van ezen a listán, nézzétek, ismételjétek sokszor, ámuljatok!

Reed 2020.02.23. DAB-UTE (1-5)

Az ellenfél védője fekszik, a korong a hálóban pihen – mondhatnánk, hogy minden a helyére került. A DAB elleni söprésünk nem szűkölködött szép gólokban, ezt a meccset Reed zseniális találata indította, melyet szintén a szezon legszebbjei között kell emlegetnünk.

Benk András 2020.02.23. DAB-UTE (1-5)

Emberhátrányban (3v4) ütötte csapatkapitányunk ezt a gólt a DAB elleni söprés részeként. Úgy játszott ekkor a csapatunk, hogy rájuk sem lehetett ismerni a szezon ezt megelőző időszakához viszonyítva: a játék magabiztos volt és szebbnél szebb gólok születtek ekkoriban, minden szurkoló nagy megelégedésére.

Benk András 2019.09.27. DEAC-UTE (3-4)

A szezon eleje nem indult számunkra jól: előbb a Hokiklub, majd az FTC vitte el a győzelemért járó pontokat a Megyeri útról, majd jött egy 1 pontos erdélyi túra. Ezután érkeztünk el Debrecenbe, ahol végre megszületett a szezon első győzelme is, a gólok között pedig ott szerepelt Benk András gyönyörű emberhátrányos találata is! Nagyon kellett akkor már ez a győzelem!

Jared Brown 2019.09.29. UTE-Vasas (4-3 büntetők után)

Kakukktojásként, ráadásként szerepel ebben a listában egykori játékosunk, Brown büntetője a Vasas ellen. Bár előzetesen nem számítottunk hosszabbításos meccsre az újpesti fiatalokkal teletűzdelt piros-kékek ellen, végül mégis így alakult a meccs. Ha pedig már így alakult, akkor Brown húzott egy merészet és pimasz, már-már szemtelen módon lőtte be büntetőjét.

Kimaradt valamelyik gól a listából? Elfelejtettük a listába tenni a te kedvenc gólodat a szezonból? Mondd el nekünk kommentben!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. A szezon legjobbjai – Újpesti Jégkorong
  2. 5+1 emlékezetes meccs az idei szezonból – Újpesti Jégkorong

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*