Derbire hangolva

A Hokiklub elleni vereség után kissé nehézkesen fogtam hozzá a felvezetőhöz. De előre kell nézni, hétfőn kötelező javítani a renomén!

Egy Derbi mindig, minden körülmények között a legfontosabb, leglényegesebb mérkőzése a szezonnak. Egy Derbin nem elég 100%-ot teljesíteni, egy Derbit MEG KELL NYERNI! Egy Derbi a szurkolóknak élet-halál kérdés!

A szerkesztő
Fotó: UTEHOKI Facebook

Ezekkel a sorokkal szeretnék üzenni a srácoknak, hogy akik esetleg nem voltak eddig tisztában a Derbi fontosságával, azok is megtudják, mennyire fontos nekünk ez a meccs a zöldek ellen! Van is miért visszavágni, a tavalyi szezonban a hatból 5 Derbit is elbuktunk! Ez elfogadhatatlan Újpesten, még akkor is, ha egy felpumpált zöld gárda az ellenfél!

H2H

Lássuk, hogyan is alakult a közelmúlt. Mivel a távoli múlt eredményei feldolgozás alatt vannak és valószínűleg hosszabb ideig tart majd, mire mindent sikerül kiderítenie Erszob kollégámnak.

2012-ig sikerült visszanyerni az eredményeket, ebben az időszakban 44 alkalommal találkoztunk a Ferencvárossal. 16 győzelem és 28 vereség a mérleg… Azért a távolabbi múlt szebb lehet… 128 gólt lőttünk és kaptunk 160-at. 44 meccsen 4 alkalommal történt nullázás, mindet mi szenvedtük el, 9 meccs ment hosszabbításra, ez is oda billen 5-4 arányban.

Van tehát min javítani és el is várjuk, hogy javuljon a zöldekkel szembeni teljesítményünk! Folytatva a fenti sorokat:

A Derbin mindenkinek ki kell tennie a szívét lelkét a pályára és a lelátóra egyaránt! Ez a nap a legfontosabb nekünk, ez az, amiért érdemes volt megszületni!
VERJÉTEK MEG A FERENCVÁROST

A szerző

Hajrá Lilák!!

Fotó: UTEHOKI Facebook

ÚJPEST – Ferencváros
2019.09.16.
18:00
Megyeri út
Jegyek: 1250 Ft
Pénztár és kapunyitás 17 órakor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*