Két légióssal és egy magyarral bővült a keret

Az utóbbi időben 3 játékossal bővült a keretünk a következő szezonra. Érkezett Evan Janssen (támadó) és Mathieu Henderson (védő), valamint Kovács Attila is aláírta a szerződését az elkövetkező szezonra.

Attila negyedik szezonjára készül Lila-Fehérben

Attilát jól ismerjük, immáron negyedik szezonját kezdi meg a csapatnál.

Attila negyedik szezonját kezdi meg velünk, és évről-évre lépked előre. Intelligens fegyelmezett játékos, akinek a robbanékonyságát és a reakció idejét kell fejleszteni, ezen dolgozunk is keményen. Néhány hete a jobb csípőjét is megoperálták így augusztusban makk egészségesen kezdheti a jeges edzéseket.

Szilassy Zoltán

Mat Henderson Kanadában és az Egyesült Államokban nevelkedett, mielőtt az Érsekújvárhoz igazolt. A 23 esztendős bekk tavalyi termése 43 meccsen 3 pont és -2 az Extraligában.

Mat első profi évében az extraligában játszott ami jelzi, jól korcsolyázó technikás hátvédet igazoltunk. Tipikus két irányú bekk,azt fogjuk várni Mat-től, hogy feszes védekezés mellett a támadásokat is hatékonyan segítse

Szilassy Zoltán

Evan az egyesült államokban nevelkedett, hozzánk a brit EIHL-ből érkezik. 26 esztendős, posztját tekintve balszélső. A Guildford Flames csapatában 54 meccsen 23 pontig jutott.

Evan érkezésétől az offenziv játékunk gyorsulását és kreatívabbá válását várjuk.
Az utolsó két légiós helyére direkt balkezes csatárt kerestünk, aki emberelőnyben mind a félfalon és bumper pozicióban is megoldást jelenthet.

Szilassy Zoltán

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*