Interjú egy új szerzeményünkkel

Miskolcon született, ott is nevelkedett, majd Debrecenből került a Hokiklub Budapesthez, innen vezetett az útja Újpestre. Közvetlen, kedves srác, készséggel állt rendelkezésemre! A hölgyek is örülhetnek az érkezésének! Beszélgetőpartnerem: Godó Dániel!

Szia Dani, köszönöm, hogy a rendelkezésemre állsz! Sajnos nem tudunk rólad sok mindent, ezt a hiányosságot szeretnénk pótolni és szeretnénk téged megismerni. Annyit sikerült rólad kideríteni egy biográfiai oldal segítségével, hogy Miskolc a szülővárosod, ott és Debrecenben is megfordultál ifi illetve junior korodban. Hol találkoztál először a jégkoronggal?

Gyermekként Miskolcon szeretett bele a sportágba

A jégkorongot 2001-ben kezdtem Miskolcon 6 évesen, amikor a testnevelő tanárom megkereste a szüleimet, hogy menjek el korcsolya oktatásra. Akkor még nem tudtam, hogy mibe vágom a fejszém, csak nagyon tetszett a szüleim elmondása szerint. Egészen U20-as koromig Miskolcot képviseltem, mint csapatkapitány (Korosztályos válogatott voltam U20-ig, 2013-ban az U18-as Tallini Vb-n kerettag voltam amikor feljutottunk), utána úgy éreztem, hogy a felnőttek között is ki kell próbáljam magam minél hamarabb, ez a lehetőség Miskolcon akkoriban nem láttam, hogy megadathat. A Debrecen megkeresett, mert már ismertek régebbről is, volt közös csapatunk ifiben. Nehéz döntés volt otthagyni a nevelő egyesületemet, de hosszú tanácskozás után úgy döntöttünk a szüleimmel, hogy váltok. Azóta sem bántam meg a döntésemet, mert több lehetőséget adtak ott és bele tudtam szagolni fiatalon már az “Erste” ligába. 2 felnőtt szezont töltöttem Debrecenben, utána becsődölt a klub és el kellett jönnie mindenkinek. Ezt követően a KMH színeiben játszottam, és ugye most igazoltam az Újpesthez, amivel kapcsolatosan nagyon izgatott vagyok, mert még sosem játszottam ilyen nagy múltú és nagy nevű csapatban!
Várom a derbiket!

Godó Dániel
Dani a támadósor minden posztján bevethető

Szilassy Zoltán elmondása szerint Kocsis posztjára igazoltak, legalábbis hasonló stílusban játszotok, mindkét szélen bevethető vagy. Kíváncsi vagyok, melyik pozíciót érzed leginkább magadénak?

Mindig is szélsőt játszottam, inkább bal szélsőként játszom, de akkor sem torpanok meg, ha jobb szélen, vagy esetleg centerként számít rám az edző.

Godó Dániel

Melyik szezon volt a legmeghatározóbb eddigi pályafutásodban?

A tavalyi HKB-s szezont venném a legmeghatározóbbnak, sok játéklehetőséget kaptam és úgy gondolom, tudtam is élni vele, persze, minden játékosnak vannak hullámvölgyei.

Godó Dániel
Pályafutása legmeghatározóbb szezonja után nagyon várja, hogy lilában bizonyíthasson

Amit mi, szurkolók nagyon fontosnak tartunk, a hírek szerint nagyon szerettél volna Újpestre igazolni, ami végül sikerült is. Van Újpesti kötődésed, vagy a csapatnál felvázolt koncepció az, ami kiváltotta belőled ezt az érzést?

Ahogy lejárt a szerződésem, bevallom, több csapattal is tárgyaltam, de valahogy mindig az Újpesthez húzott a szívem és nagyon örültem neki, amikor Zoli értesített, hogy felszabadult számomra a hely és beszélnünk kellene. Szóval nem sokat gondolkodtam rajta, hogy melyik klubbot válasszam. Nincsen kötődésem a klubhoz, de tetszik a koncepció és hallottam, hogy barátságosak vagytok ti is és egy igazi összetartó család, öltözőn kívül és belül is az ottani mag. Számomra ez mentálisan nagyon fontos, a fejlődésem szempontjából pedig az, hogy a képességeimhez mérten megkapjam a megfelelő jégidőmet, amit, ha megkapok, akkor élek is vele. Erős keretnek ígérkezik az idei, de mindent meg fogok tenni , hogy minél előrébb kerüljek!

Godó Dániel

Melyik a kedvenc csapatod és ki a kedvenc játékosod a topligákban?

Washington Capitals és Alex Ovechkin! Imádom a játékukat!

Godó Dániel

Pályán kívül mivel töltöd a napjaidat?

Szeretek a barátaimmal PlayStation-ön játszani, heti kétszer angol tanárhoz járok, mert készülök a nyelvvizsgámra. Jelenleg nincs barátnőm, úgyhogy randizgatok néha napján.

Godó Dániel

Mi a mottód?

Semmi gond, ha elfáradtál, pihenj meg, de sose add fel!

Godó Dániel

Kedvenc filmed?

Elrabolva 1-2-3

Godó Dániel

Kedvenc zenéd?

Nincs kimondott kedvencem, de szeretem a fekete zenét és a retró zenéket.

Godó Dániel

Ki a példaképed?

A szüleim!

Godó Dániel
Eltökélt játékos, aki tudja, mit akar

Végezetül, üzennél-e valamit a szurkolóknak?

Igen, hogy nagyon várom a szezont és remélem, nem fogok csalódást okozni, minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy hozzájáruljak a régóta várt bajnoki döntő eléréséhez! Ott meg már bármi lehet! Minél többen gyertek ki, támogassátok, segítsétek a csapatot!

Godó Dániel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*