Könyörgöm! Jöjjenek a fiatalok!!!

Fotó: UTEHoki facebook oldal

Az előző válogatott szünet után úgy tűnt, hogy magára talál a csapat, bíztató játékkal nyertünk a DEAC, majd a Vasas ellen is, a Titánok elleni meccsen azonban megint előjöttek a hibák és bár 0-2 után még sikerült visszajönni és megfordítani a meccset, a harmadik harmadban hibák (játékosok és játékvezetők részéről egyaránt) hibák hátán és elbuktuk a mérkőzést. Ezután egy kegyetlen Túra várt a srácokra Erdélyben, ahol nem kevesebb, mint 16 gólt kaptunk 2 meccsen, igaz, a 10 lőtt viszont valószínűleg rekord. A Vasas ellen egy Titánok meccshez hasonlót sikerült összehozni, 20 perc hoki mellett 40 tinglitangli, de itt elég volt a győzelemhez. Ezt követően kiestünk a kupából az ősi riválissal szemben egy nem mindennapi szinten részrehajló bíráskodás mellett, tegnap pedig a DAB ellen 6 hiányzóval a fedélzeten is helyt álltak a srácok, az utolsó percig reális esély volt a pontszerzésre, azonban egy újabb játékvezetői tévedés megpecsételte a sorsunkat. Ez már a sokadik volt! Virág Csaba a hivatalos facebook oldalnak adott interjújában erre is kitért:

Virág Csaba értékelés.

"Nyilván a játékosok sem hülyék, visszanéztük az esetet és egyértelmű szabálytalanság volt, tehát azonnal emberelőnybe kellett volna kerülnünk. 6-4-be támadni pedig lehetett volna tényező" ______Hangzott el többek közt az interjúban Virág Csaba szavai.Hajrá Lilák!

Utehoki UTE Jégkorong Szakosztály 发布于 2019年11月30日周六
Virág Csaba kiemelte a fiatalok játékát, valamint szót emelt a részrehajló játékvezetés ellen is!
UTEHoki facebook oldal

Egyszerűen megengedhetetlen, hogy a játékvezetés tönkretegye az amúgy is döcögősen játszott mérkőzéseinket! Megengedhetetlen, hogy olyan rutinos bírók, mint Babic, Wolf, Soós, vagy épp Haszonits folyamatosan tönkretegyék a mérkőzéseinket! Hivatkozhatnak itt bármire, hogy amatőrök stb., a zebrákat is, mint ahogy a játékosokat, a jégen nyújtott teljesítményük minősíti! Állítólag nagyon sok tehetséges fiatal vár bevetésre, eljött az ideje, hogy be is vessék őket, ennél rosszabb nem nagyon lehet! KÖNYÖRGÖM! JÖJJENEK A FIATALOK!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*