Újbudán zárjuk a felkészülést

Csapatunk 2019.09.06-án, a Tüskecsarnokban, a MAC Újbuda Extraligás csapata ellen zárja a felkészülési időszakot. A mérleg ötből – semmi, bár a tendencia és a játék képe is javuló volt, három súlyos vereséget (Detva 1-6, Stavanger 1-10, Torax Poruba 0-6) két túlórás követett (Nagytapolcsány 3-4 bu., Podhale 1-2 hu.).

Ma a MAC ellen próbáljuk meg megszerezni első győzelmünket, ami nem lesz könnyű, egymás elleni mérlegünk 17 meccsen 13 MAC siker mellett 4 Újpest győzelem, meccsenkénti gólátlag 4,9 – 2,4. Utoljára bajnoki meccsen 2017 December 21-én nyertünk a Tüskében, 5-4-re, hosszabbítás után, majd az MK elődöntőt ugyanitt, ugyanilyen arányban, ugyancsak hosszabbításban! Utolsó meccsünk egy Erste Liga középszakasz találkozó volt Újpesten, ezt 6-2-re nyerte a MAC.

A találkozó érdekes lehet a rivalizálás mellett Jared Brownnak, aki Újbudáról igazolt hozzánk idén, reméljük, hogy a legjobbját nyújtja majd volt csapata ellen!

A mérkőzésre a jegyek egységesen 1000 Ft-ba kerülnek majd, pénztár – és kapunyitás 18 órakor! A belépők megvásárolhatók elővételben is IDE KATTINTVA!

A Tüskecsarnok elhelyezkedése: Budapesten az Infopark – Petőfi híd, Budai hídfő – Bogdánfy út háromszögben található, a vendégszektor a Bogdánfy út felőli oldalon található. Megközelítése 1-es villamossal az Infopark megálló, vagy 4-6 villamossal a Petőfi híd, Budai hídfő megálló, autóval a Rákóczi hídon a Budafoki út felé lehajtva, vagy a Petőfi hídon át a Bogdánfy úton lehajtva a legegyszerűbb.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*