Fontos játékos mozgások a héten

Az elmúlt héten több fontos történésről is információt kaptunk a csapat háza tájáról. A sort Nagy Nilan nyitotta, aki a következő szezonban is a csapattal marad, így 27 éves bekkünk negyedik  szezonjára készül Lila-Fehérben!

A MAC csapatából két játékos érkezett, Odnoga Mátyás és Jared Brown is átállt a jó, a pesti oldalra! Odnoga 23 éves támadó, tavaly az Extraligában 64 meccsen nevezték, 10 pontot termelt, de pályára lépett a Vasasban is az Erstében, 2 meccsen 3 pontot hozott. A MAC előtt Dunaújvárosban és Debrecenben játszott. Brown tapasztalt, 33 éves center, az Extraligában 64 meccsen 48 pontig jutott, igazi kemény hokis, 122 büntetőpercet kapart össze magának. Mindkettejüknek sok sikert kívánunk Lilában!

A Hokiklub Budapest csapatától érkezett Godó Dániel, aki Miskolcon és Debrecenben is hokizott, mielőtt Budapestre került. A 24 éves támadót Kocsis Ferenc pótlására szerződtettük, Szilassy Zoltán elmondása szerint nagyon szeretett volna hozzánk jönni, mi pedig szeretettel fogadjuk!

Kocsis Fecót felvették a hágai egyetemre, így távozik a csapattól. Fecó 58 meccsen 29 pontig jutott nálunk és a válogatott bő keretében is benne volt. Köszönjük az elmúlt szezont neki és sok sikert kívánunk tanulmányaihoz!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*