Vincze Péter Újpesten folytatja

Csapatunk támadója szezon közben csatlakozott a csapathoz a DVTK Jegesmedvéktől, 35 mérkőzésen 28 pontot (15+13) termelt. A szerződés aláírása után az alábbiakat nyilatkozta:

 

„A szezon közben érkeztem, sok mindenkit ismertem, így nem volt nehéz a beilleszkedés. Az elején picit akadozott a játékom,aztán egy sérülés is hátráltatott, de úgy éreztem, idővel el fogom kapni a fonalat, így is lett. Kijelenthetem, hogy nagyon jót tett a váltás. A maradásom legfőbb szempontja az volt, hogy életemben először a felnőtt csapatban is húzóemberként tekintenek rám, ami természetesen sok játékidővel párosul. Gondolok itt a speciális egységekre, amit előző szezonjaimban hébe hóba játszottam csak.. Fontos volt, hogy Újpesten megkaptam a bizalmat Szilassy Zoltán vezetőedzőtől, nem volt az hogy egy gyengébb cserém után leültetett volna stb.

Ahogy az előző szezonbeli célom is az volt, hogy döntőbe jusson a csapat, így idén sem szeretném lejjebb adni, és bízom benne, hogy ezúttal sikerül majd megvalósítani. Egyéni szinten pedig minél többet szeretnék tenni a csapat sikeréért, ez megmutatkozhat gólokban, ütközésekben, blokkokban, majd ahogy a játék hozza.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*